Saturday, June 11, 2011

untitled jugak ! hihi


you know what. everytime aku dengar lagu ni kan. aku teringat kan korang semua. serius rindu sangat nak sekolah balik. rindu nak bukak puasa sama sama. hmm, ingatkan menu favourite kita time bukak puasa ? mesti ada je yang request nak koktail and vanilla ice cream tu. best kan ? semua berebut rebut je :) pastu mesti ada je lah yang lupa bawak sudu. siap kena berafter after lagi sudu tu. pakat puasa sunat sama sama. kumpul duit then order nasi goreng waterfront. haha. pastu ramai budak perempuan end up tak habis pun makan nasi tu kan? yeah, serius banyak kan nasi goreng tu. haha. till then lah aku sambung, nak tulis lagi. but you know, maths tutorial aku tak siap lagi. hehe

ehh lupa. ini lyrics lagu tu. enjoy the lyrics. aku touching touching gila law dgr lagu ni. haha

Tamatlah zaman persekolahan
Masih dihantui memori
Waktu kecil waktu yang gemilang
Oh Tuhan ku tak mahu pergi

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Tak lupa pelbagai peristiwa
Waktu pergi mengaji
Ponteng kerana ku macam tak biasa
Hoo..oo..

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

c/o x2

and lagu ini juga. hayati lirik nya sekali okay ?

No comments: