Monday, June 27, 2011

Hye semuaaaa !

Hello and Assalamualaikum



HAI SEMUAAA !
HAI SEMUAAAAAAA!
HAI SEMUAAAAAAAAAAAAA!


Sorry eksaited terlebih , maklumlah , aku dah delete blog jadi kat sini je lah nak meroyan . Hahahaha . Maaf ye . Hai semua , aku rindu korang banyak banyak tau .


Aku rindu kat kelas kita tau . Aku rindu lah nak buat kerja lain dengan fairuz time cikgu mengajar , lepastu mesti kena tegur "Sabrina , Fairuz , buat apa tu ?" dan masing masing buat muka seposen . Aku rindu jugak nak tengok Aizat dengan Ayo berheadbanging , tersengguk sengguk setiap kali kelas . Heee




Aku teringat Iz selalu mintak aku buatkan cover folio dia . Haha . Aku rindu suara chokie jerit jerit suruh Reeki buat itu ini . Lol . Lagi ... ah , aku rindu lah semua , dengan Syameel dgn Nazrie yang tak ketentuan hala gediknya , Yana dan Pia yang lawaknya separa menjadi itu , Dayah dengan tudungnya , hihi . Zulaika yang selalu bergaduh mesra dengan Aisyah .Ummu dengan gelak puakanya itu , Kelly yang huru hara selalu . Waaa, tak lupa juga Shahir yang digulingkan takhtanya :P


Paling aku ingat Din waktu kelas agama , "bulu ari ari tu apa ?" .HAHA . Memang runtuh kelas dengan gelak ketawa waktu tu .Dachin pulak tak habis habis dengan perangainya yang annoying . Hoho .



Oh , oh , rindu juga nak rehat bersama Cella , Fatin dan Fairuz lalu membeli 'Steroid' di koop :P Alaa , rindu semua ,


Lepas ni dah ada classmate baru . Sobs , Walaupun korang dah masuk awal dah ada classmate dah pun , aku baru nak masuk minggu depan . Masih terkedek kedek . Entah mcmna classmate aku nanti . Ada tak masuk air macam korang ? Hee .


Okay , tu je . Bye u olls ! hehe

Saturday, June 11, 2011

friendship-part 1

just read this and understand. 
they love you but they are not your lover.
they care for you but they are not from your family.
they are ready to share your pain but they are not in your blood relation.
they are FRIENDS.
true friend scolds like a DAD.
cares like a MOM.
teases like a SISTER.
irritates like a BROTHER.
and finally love you more than your LOVER :)


"Don't be dismayed at goodbyes. A farewell is before you can meet again. And meeting again after a moment or a lifetime is certain for those who are friends."
- Richard Bach

penemuan terbaru

hey. konon busy lah kan aku ni. hihi. tapi seempat lagi tu nak menyebok kat sini. haha. tadi membelek belek album gambar kelas kita dalam simpanan aku. terjumpa satu video and video tu maybe tak bermotif. tapi saja nak share. haha. and semacam ummu menjadi watak utama video itu. hihi. enjoy !

video

untitled jugak ! hihi


you know what. everytime aku dengar lagu ni kan. aku teringat kan korang semua. serius rindu sangat nak sekolah balik. rindu nak bukak puasa sama sama. hmm, ingatkan menu favourite kita time bukak puasa ? mesti ada je yang request nak koktail and vanilla ice cream tu. best kan ? semua berebut rebut je :) pastu mesti ada je lah yang lupa bawak sudu. siap kena berafter after lagi sudu tu. pakat puasa sunat sama sama. kumpul duit then order nasi goreng waterfront. haha. pastu ramai budak perempuan end up tak habis pun makan nasi tu kan? yeah, serius banyak kan nasi goreng tu. haha. till then lah aku sambung, nak tulis lagi. but you know, maths tutorial aku tak siap lagi. hehe

ehh lupa. ini lyrics lagu tu. enjoy the lyrics. aku touching touching gila law dgr lagu ni. haha

Tamatlah zaman persekolahan
Masih dihantui memori
Waktu kecil waktu yang gemilang
Oh Tuhan ku tak mahu pergi

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Tak lupa pelbagai peristiwa
Waktu pergi mengaji
Ponteng kerana ku macam tak biasa
Hoo..oo..

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

c/o x2

and lagu ini juga. hayati lirik nya sekali okay ?