Sunday, May 22, 2011

Tempat pengajian ahli kelas

Hello and Assalamualikum ^^

Again , muka aku jugaklah yang update kan . Ni update dimana ahli kelas 502 2010 menyambung pengajian ^^ kalau yang kosong tu maknanya tak tahu lagi .



Reeki Emrizal
-yang sorang ni data error .roger roger , sesiapa tahu sila edit .haha


Shameel Aiman
-Kolej MARA Banting (KMB),Selangor
-Program IB
-Perubatan
*rasanya lah , dia ni kejap kejap UM kejap kejap KMB -__-



Syahir Aiman
-Kolej MARA Banting(KMB) , Selangor
-Program IB
-Perubatan


Muhammad Arif
-Uitm Seri Iskandar , Perak
-Sarjana Muda Sains Seni Bina



Haziq Anua 
-Kolej MARA Kuala Nerang (KMKN),Kedah
-Asasi kejuruteraan UniKL



Kamarul Hasnul
-Uitm Puncak Alam , Selangor
-Asasi Kejuruteraan


Sharifudin Ishak
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Kejuruteraan


Aizat Zharif
-Akademi Laut Malaysia (ALAM)
-Diploma in Marine Engineering


Zulfahmie Abas
-Kolej Teknologi Timur , Selangor
-Persediaan untuk ke Timur Tengah
-Perubatan


Izdihar Zamri
-Kolej Shahputra Kuantan , Pahang
-Persediaan untuk ke Timur Tengah
-Perubatan


Nazrie Che Adam
-Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (Uia)
-Tesl


Shahidah Shauqi
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Kejuruteraan


Aisyahirah Jefri
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Perubatan


Diyana Nejib
-Universiti Malaya (UM)
-Asasi Sains Hayat


Atikah Razali
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Sains


Hidayah 
-Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (Uia)
-tesl . kot lah


Zulaika
-Kolej Matrikulasi Pahang


Safia Othman
-Institut Kemahiran Ikhtisas Pahang (IKIP)
-Persediaan ke Timur Tengah
-Perubatan


Khalidah Kamil
-Kolej MARA Seremban (KMS) , Negeri Sembilan
-Program A-level
-Kejuruteraan


Fairuz Hannani
-Kolej MARA Kuala Nerang (KMKN) , Kedah
- Asasi Perubatan UniKL


Marcella Azlin
-Kolej Matrikulasi Johor


Hanisa Sabrina
- Kolej MARA Seremban (KMS),Negeri Sembilan
-Program IB
-Dentistry


Fatin Syahirah
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Sains


Ummu Najwa
-Universiti Teknologi Malaysia (UTM) , Kuala Lumpur
-Diploma in Civil Engineering





Alhamdulillah semua dapat sambung belajar . Good luck eh semua . Terima kasih Allah , terima kasih kepada guru guru dan semua warga TGB . Dan ibu bapa dan kaum keluarga dan kawan kawan semua . dan BWP juga *tetiba



SOBS. Nanti dah jadi orang besar jangan lupakan aku . Erm , maksud aku berpangkat besar , bukan badan besar okay ? HEHE .


ceria kan blog ni ? aku yang edit <---hidung kembang kuncup bangga sampai sakit tengkuk edit blog dan entry ini

3 comments:

shahidahshauqikamalshauqi said...

Sakit tengkuk pon boleh la sab.harhardihar..

Anonymous said...

reeki going 2 kms....ib 4 biotechnology

dayahhhhhhh said...

ha , sape yang cakap aku kat uia tu ? ha sape , sape ? ? haha [eceh . tak memasal ] aku dekat ipg temenggong ibrahim la . tesl c: