Wednesday, May 18, 2011

come on guys !

hello and assalamualaikum ^^

okay sekarang aku grrrr. grrrr . ggggggggeeerrrrrraaaammmmm sangat sangat ! Finelah , aku post kat facebook di group 502 tak ada sesiapa reply . #WTFmoment .



Simple je question aku . Di mana anda semua akan sambung belajar . And . kuruk kuruk *bunyi cengkerik* nobody answers me . I need to know sebab nak update di belog ini . Aku tanya sebelum keluar result MARA lagi . Mula mula tak ada yang reply aku rasa fine lah sebab maybe menunggu keputusan MARA untuk tahu kamu semua belajar dimana.But then , now , dah keluar dah pun keputusannya and still ,nobody answers me.



Hello , hello , walaupun jarang contact anda tak semestinya saya dah melupakan anda . Hello hello , jawab lah , hello . okay bye . offline . tutttt .




Thanks atas KERJASAMA anda itu . lain kali boleh buat lagi ye ? ^^
Tak marah , sayang je .

1 comment:

HydilArif said...

we love you top sab!!