Tuesday, April 19, 2011

untitled

ATTENTION : ENTRY INI TERLALU PANJANG . KALAU MALAS NAK BACA , SILA TEKAN PANGKAH KAT ATAS TU . SEKIAN HARAP MAKLUM .

Ni my first entry , OFFICIALLY . before this pernah tulis jugak entry . tp just as an annon . ok . aku main terjah. Assalamualaikum kawan2 . aku tak faham kenapa aku sangat se. ke. ma di sini..tp bak kata cikgu hasran , skema tu bagus kan .

aku tetiba rasa nak update blog kelas..maybe sebab aku RINDU . RINDU kat korang semua lah..ok....STOP IT guys...aku dengar apa yang hati korang tengah cakap..korang mesti kata aku tengah rindu **** . .homaigucci...betul sangkaan aku? aiseyhh..aku sememangnya hebat . dan aku tahu >.< cara aku tulis memang tak best macam tuan the kerenggas kita ye..haha...takpelah..tak kisah...nak baca,sila..kalau taknak baca,blah!

malam tadi before tido,aku belek2 lah camera aku yang tak canggih ni..banyak gila gambar korang yang aku tak upload . . font paling kecik aku letak..haha..sorry derrr...malas lah...

terus pada titik , gambar yang aku tgok ialah ini.....masa 2 hari before SPM . alaa..yang masa ada jamuan tu..yg shoki masak2 tu...ada chocolate cake,caramel,bla3..macam2....semua mmg tambah terutamanya AYO . dasar perut besar..haha >.< cehh aku ni..cakap orang....PADAHAL............


NI AYO PUNYA LAHH!!!

 AIZAT MARAH SEBAB AYO TAK KEMAS LEPAS MAKAN 
>.<

 MEREKA CLASSMATE YANG BAIK :))

YANG NI NAKAL >.<

lepa makan2 , hati pun senang . . masing2 pun bawa haluan masing2..balik ke bilik..tido...ngorok..kroohh...tapi ada beberapa yang tak mahu balik lagi..............


 aku dan din

 ayo yang poyo >.<

 apek yang terselit (watak sampingan)

 dachin yang annoying >.<

 fatin yang perut besar :O

kelly yang memekak >.<

kelly , ayo , dachin , fatin , dan apek main betting ..dan kelly kalah....aku dan din pulak tgh buat post-mortem message yang diberikan oleh orang yg tersayang kepada aku >.<
kelly telah disuruh menyanyi dan videonya ada kat aku..nak upload lambat...tadi dah upload..tetiba com mati dan semuanya hilang..dan aku pun nangis T__T cengeng tol aku...
tadi banyak gila aku dah tulis2..dah upload macam2 gambar..sekali padam kan..kuaja lah...huuu~ takde mood terus lah..macam mana nih....

SPM??mesti lah paling happy masa paper paling last kan....tapi before habis jawab tu...


kelly memerah otak...

tapi dah habis je.....YAHOOO!!!
 
 
 WOOHOOO!!

 DIN TIADA EKSPRESI MUKA >.<

 LEGA =.= PHEWW
 AYO TERUS TALIPON YG TERSAYANG

SEMUA BERGUMBIRA!


bermula saat keluar dewan last peper, kita semua bawak diri masing2..ada yang ke bilik , ke koop , ke bilik guru , ke MAHKOTA PARADE?? >.<
aku???ke mana2 yang aku mahu..nak stalk orang yg tersayang buat kali terakhir..haha! ngada..

esoknya aku melangkah keluar bilik dengan longlai kesedihan..dah nak blah dari maktab..dah tak jumpa kawan2....dok sedap2 jalan nak g kelas ni, ALHAMDULILLAH lah sebab terjumpa kawan2 . .

lepak dan terus melepak

sampai kat kelas , sebelum nak jumpa orang yg tersayang buat kali terakhir, singgah lah kelas.....dan muncul lah dia...

kenapa kau hensem dalam gambar ni..ngorat leh >.<



seriously , I MISS 502
I'm almost crying while doing this entry (memang dah nangis dah pun)
Sorry sebab tak sempat say GOODBYE kat korang
GOODBYE FRIENDS :)

with love,
ummunajwaladzim
(add me XD)

4 comments:

hanisa sabrina said...

sedih aku baca.sobs. aku lagi la.habis paper bio terus balik. x jumpa siapa2 pun

KekElLTerBaekDrLadaNg said...

hey x yh la poskn vid yg ak nynyi tu....ayo bongok!!....btw kalo rjen tlg uploadkn yg ak n ften tu....ahahah rndu3..^__^..

ummu najwa ladzim said...

kelly, ak rasa yang vid ngn faten tu dah takde lah dalam kamera ni...hilang dah..sorry2...

shahidahshauqikamalshauqi said...

oowhh,,sangat la terharu

aku,masa habis last paper mak aku dah sampai dah tunggu depan blok.
aku pegi library mintak tolong shameel pulangkan buku aku

masa ambik result aku x datang sekolah pon sebab aku dekat bandung

masa hari anygerah apatah lagi.aku x layak pon pegi.D= mmg la x jumpe sesape. =(