Sunday, April 24, 2011

baru

salam ~

background nelakang aku tukar . font semua aku tukar . semuanyalah aku tukar . kalau korang tak suka korang tukar la balik . sorry ah sebab tukar . aku boring tak tau nak buat apa so aku tukarla design blog . =,=

bye ~

Thursday, April 21, 2011

indahnye 502....=)

SALAM......,perkenalan wat 502rockz@gmail.com




hmmm,ni kali ptame aq membebel+mengarut=luahan hati dlm blog ny...huhu...emm,seriously..aq rindu y teamat kat dak2 502...knagan kite indah2 kan,,=)..walawpon kekadg kite xshaluan,tp...em,kite ttp 1 hati kan...biasela gado,guraw,trase.......bende 2 y wat kite dkat...em,aq nak ckp yg...aq sgt2 sayangkan korng sume....aq mmg btol2 rase yg korg adela adik2 aq,n jd tnggung jwb aq nak jge korng..huhu..ntah,aq slalu rase nak protect korg....myb sbb aq y sulung,bile korg kene marh,aq rase nk bangun,n petahan kan korg,n bile ade antare korg yg berselisih fhm,aq rse nak leraikan,n peluk korg,n tngkan korg,,,huh,2 tu aq rse..em,bile time klaz kurnie lak,aq bekoba2 nk aja korg,aq suke mentelaah buku mlm2,n sediekan ape tg ptut aq aja kt korg,but,,,bile tibe maseny,aq rase segan n takot...aq takot korg xpaham+konfius+pelik+keliru gn ape yg aq aja..nty becanggah pulak gn ape y ckgu aja,then effect korg time exam..hurrrmmmm...2 y aq takotkan,aq tadela pndai sgt cm ape yg korg pk,,,,,aq terlalu lmah bi,aq cdey n slaluny senyap n nyorok kan diri cam kure2 dlm cangkerang bile tibe klaz bi...aq rase korg tesgt ka excellent spaeking!...=),,btol!sbb 2 la kdg2 aq malu nak aja korg...=')..kdg2 aq rase bsalah sgt bile korg drop...aq rse betggungjwb atas result exam korng,klu la aq ade kuase,aq nk tlg ubah kan mrkh kite sume utk jd lbh better,,,hmmm...aq nak sgt tgk korg excellent in every subjet!...sbb 2la, kdg2 tu aq aja korunk cam dak2 kecik(huhu,jgn mara ae...mksudnye aja satu2 even korg da paham)...sbb aq nak korg paham btol2!!...n wat y tebaik utk exam...huhu...kdg2 aq sdh bile mase y teluang tu,kite abiskan gn bende y x befaedah,,,,klu la kite sume bley studi sme2 kan2..huhu...seronokny!..=)..(lbh kpd mengingatkan diri sendiri)...em,aq mintak maaf klu2 ade y bekecik aty gn aq...kdg2 ade antare korg y aq xbape nk tego..(huhu),,,actually aq sgt1000000000000000 TAKOT!.. gn org2 y bermuke garang+agak panas baran)myb.....(huhu)...ex:ayo(mke grg),fahmi(time mara takotnye),aizat(time badmood n seriez),shahida(time xsenyum,,,huhu),reeki(emm,sbb korg suke kenekn aq gn dy...scare jujur..aq tak suke...=)..mintamaaf},....tu je kot...huhu..


aq sgt bahagie bile cite sal korg2 kat rumate aq...huhu...ntah knp,aq rase bangge menjadi ahli klaz ni,biala la org nk ckp buruk pun...huhu...aq xkesa pon...yg pentg...kite 1 klaz bahagie...cume kdg2 aq cdh bile cikgu2 meluah kan rase aty dyorg kat klaz kite...cdh...sbb slame ny,kite bnyk main n lukekan aty cikgu tanpe kite sdari...emmm...xpelah,yg pentg kite sdr n minta maap kat sume ckgu2..huhu...cikgu,pecayela!KAMI AHLI2 KLAZ 502 SGT2 SYG N HORMATI

Tuesday, April 19, 2011

untitled

ATTENTION : ENTRY INI TERLALU PANJANG . KALAU MALAS NAK BACA , SILA TEKAN PANGKAH KAT ATAS TU . SEKIAN HARAP MAKLUM .

Ni my first entry , OFFICIALLY . before this pernah tulis jugak entry . tp just as an annon . ok . aku main terjah. Assalamualaikum kawan2 . aku tak faham kenapa aku sangat se. ke. ma di sini..tp bak kata cikgu hasran , skema tu bagus kan .

aku tetiba rasa nak update blog kelas..maybe sebab aku RINDU . RINDU kat korang semua lah..ok....STOP IT guys...aku dengar apa yang hati korang tengah cakap..korang mesti kata aku tengah rindu **** . .homaigucci...betul sangkaan aku? aiseyhh..aku sememangnya hebat . dan aku tahu >.< cara aku tulis memang tak best macam tuan the kerenggas kita ye..haha...takpelah..tak kisah...nak baca,sila..kalau taknak baca,blah!

malam tadi before tido,aku belek2 lah camera aku yang tak canggih ni..banyak gila gambar korang yang aku tak upload . . font paling kecik aku letak..haha..sorry derrr...malas lah...

terus pada titik , gambar yang aku tgok ialah ini.....masa 2 hari before SPM . alaa..yang masa ada jamuan tu..yg shoki masak2 tu...ada chocolate cake,caramel,bla3..macam2....semua mmg tambah terutamanya AYO . dasar perut besar..haha >.< cehh aku ni..cakap orang....PADAHAL............


NI AYO PUNYA LAHH!!!

 AIZAT MARAH SEBAB AYO TAK KEMAS LEPAS MAKAN 
>.<

 MEREKA CLASSMATE YANG BAIK :))

YANG NI NAKAL >.<

lepa makan2 , hati pun senang . . masing2 pun bawa haluan masing2..balik ke bilik..tido...ngorok..kroohh...tapi ada beberapa yang tak mahu balik lagi..............


 aku dan din

 ayo yang poyo >.<

 apek yang terselit (watak sampingan)

 dachin yang annoying >.<

 fatin yang perut besar :O

kelly yang memekak >.<

kelly , ayo , dachin , fatin , dan apek main betting ..dan kelly kalah....aku dan din pulak tgh buat post-mortem message yang diberikan oleh orang yg tersayang kepada aku >.<
kelly telah disuruh menyanyi dan videonya ada kat aku..nak upload lambat...tadi dah upload..tetiba com mati dan semuanya hilang..dan aku pun nangis T__T cengeng tol aku...
tadi banyak gila aku dah tulis2..dah upload macam2 gambar..sekali padam kan..kuaja lah...huuu~ takde mood terus lah..macam mana nih....

SPM??mesti lah paling happy masa paper paling last kan....tapi before habis jawab tu...


kelly memerah otak...

tapi dah habis je.....YAHOOO!!!
 
 
 WOOHOOO!!

 DIN TIADA EKSPRESI MUKA >.<

 LEGA =.= PHEWW
 AYO TERUS TALIPON YG TERSAYANG

SEMUA BERGUMBIRA!


bermula saat keluar dewan last peper, kita semua bawak diri masing2..ada yang ke bilik , ke koop , ke bilik guru , ke MAHKOTA PARADE?? >.<
aku???ke mana2 yang aku mahu..nak stalk orang yg tersayang buat kali terakhir..haha! ngada..

esoknya aku melangkah keluar bilik dengan longlai kesedihan..dah nak blah dari maktab..dah tak jumpa kawan2....dok sedap2 jalan nak g kelas ni, ALHAMDULILLAH lah sebab terjumpa kawan2 . .

lepak dan terus melepak

sampai kat kelas , sebelum nak jumpa orang yg tersayang buat kali terakhir, singgah lah kelas.....dan muncul lah dia...

kenapa kau hensem dalam gambar ni..ngorat leh >.<



seriously , I MISS 502
I'm almost crying while doing this entry (memang dah nangis dah pun)
Sorry sebab tak sempat say GOODBYE kat korang
GOODBYE FRIENDS :)

with love,
ummunajwaladzim
(add me XD)