Friday, March 18, 2011

ni la rasa nak sekeh kepala sorang sorang! by SABRINA Sabun


eh , tahu tak aku bukak blog ni dah bersawang siap berkulat hijau siap ada sekor dua ekor cicak tengah mengawan lintas -_-" huh .

eh , siap ada gambar -_-


dah habis plkn pun tak update . yang tak plkn tu lagi lah . **termasuk aku la ni** tiba tiba rasa kesian kat belog kelas kita . apa gunanya ada belog kalau tak update .

tahu , ada yang tak reti . tahu , ada yang busy gilak ah dengan kerj
a . tahu , aku ni pun sama , blog sendiri rajin je update . blog kelas terabai dianak tirikan , hUKK !

kalau tak reti , meh sini aku ajar . ada jugak kawan kawan kita yan
g lain berbelog . fatin , aisyahirah , fahmie and so and so and so . tanya sahaja mereka .

.........kuruk kurukk **cengkerik berbunyi**.....

tengok , tiba tiba rasa otak blank . apakah ???


nah , sila layan je lah gambar ni . .

enite . siapakah yang tiada ?
cuba cari :)
okay , fine la siapa tak nampak aku , aku tumbuk kang !


sengih sengih ... debik sebijik baru tahu :(





cuba teka budak kecik ni siapa ?

|

|

|

V

ye . kecik kecik bukan main warak lagi -_- besar besar bukan main ...besar lagi badan dia ! HAHAKK. okay . ini izdihar zamri .


ok bye ,
HANISA SABUN

4 comments:

fatin syahirah :) said...

haha.
muka aku macam kerang busuk tertelan sabun. haha. okay, ogay, nanti bila kerajinan aku datang. aku upda blog nih sampai berkulat kulat bontot sensorang tunggu post habess. haha. *cehh, blog sendiri pn gila zaman aku ta update* krohhh, krohhh

SENIOR YEAR said...

mne ko dapat gamba aku!!! hahaa

fatin syahirah :) said...

haha. atas tu mesti iz. haha

fatin syahirah :) said...
This comment has been removed by the author.