Friday, March 18, 2011

ni la rasa nak sekeh kepala sorang sorang! by SABRINA Sabun


eh , tahu tak aku bukak blog ni dah bersawang siap berkulat hijau siap ada sekor dua ekor cicak tengah mengawan lintas -_-" huh .

eh , siap ada gambar -_-


dah habis plkn pun tak update . yang tak plkn tu lagi lah . **termasuk aku la ni** tiba tiba rasa kesian kat belog kelas kita . apa gunanya ada belog kalau tak update .

tahu , ada yang tak reti . tahu , ada yang busy gilak ah dengan kerj
a . tahu , aku ni pun sama , blog sendiri rajin je update . blog kelas terabai dianak tirikan , hUKK !

kalau tak reti , meh sini aku ajar . ada jugak kawan kawan kita yan
g lain berbelog . fatin , aisyahirah , fahmie and so and so and so . tanya sahaja mereka .

.........kuruk kurukk **cengkerik berbunyi**.....

tengok , tiba tiba rasa otak blank . apakah ???


nah , sila layan je lah gambar ni . .

enite . siapakah yang tiada ?
cuba cari :)
okay , fine la siapa tak nampak aku , aku tumbuk kang !


sengih sengih ... debik sebijik baru tahu :(





cuba teka budak kecik ni siapa ?

|

|

|

V

ye . kecik kecik bukan main warak lagi -_- besar besar bukan main ...besar lagi badan dia ! HAHAKK. okay . ini izdihar zamri .


ok bye ,
HANISA SABUN

Friday, March 11, 2011

future

Mak aku ada sorang kawan yang kerja dekat Kementerian Pelajaran. Dia cakap result SPM keluar 23 March 2011. Kalau memang betul tarikh tu aku memang tak boleh datang la. Ahaha. =)

_shahidah_