Friday, February 4, 2011

ingat lagi kah anda ?


weh , ingat tak kita keluar yang ni ? ni last kita keluar sama sama . wuu T.T . berbuka puasa tu .sorry ak upload pix sikit je tau . aku ni kan pemalas nombor dua dunia . okay ..



muka ceria akhirnya dapat keluar di bulan ramadhan


okay , cari position masing masing , ready . klikk


kelly tak tukar baju . main boling pun pakai baju batik . haha

jom menuju ke station kopitiam untuk berbuka puasa . oyeahh .


dan sememangnya aida tiba tiba jadi ahli kelas kita . lol.



aku rindu pulak nak main boling dengan korang semua . ohhmaii . i really really miss you guys :'(





oh ye , aku masih ingat fairuz dan balingan longkangnya . hee :P aizat dan ayo pulak dengan gaya tersendiri . fullamakk . memang menang gaya . haha . malangnya ketika hari bersejarah ini , fatin tiada bersama kita . huuu . fatin pergi biro kebajikan punya buka puasa kan ? tak silap aa . pity fatin waktu tu dia dilemma gila tak tahu nak pergi mana satu . eceh , macam artis hot yang nak pilik function mana dia kena hadir . hahah

------------------------------selingan----------------------

trademark kelas . five 0 twooooo (muncung sikit)


selingan lagi . klik sini dan klik nuffnang aku . cepat bagi aku duit . hahaha :P dan sememangnya aku memang suka dapat duit .


love ,
sabby comel :D

Tuesday, February 1, 2011

Ku gembira.............

502 pengubat atiku....

Dikala aku kemasaman..ku ceria tengok dyana slalu senyum dgn manisnya

Dikala aku rs nk kesian,slalunya kesian aku slalu brtempat pada hidayah dan kagum dgn kesabarannye

Dikala aku perlukan inspirasi kerohanian...hmm...pia selalu d hati utk menegur

Dikala ak mahu blajar cina..atika orgnye tp sygnye...dye x pndai

Dikala ak perlukan pengusikan ati,keli ade

Dikala aku mau mengata ngata..ika orgnye yg very sporting

Dikala ak mahu gaduh...jom shahidah ade

Dikala ak mahu gelak...ummu org tepat utk buat ak slalu gelak

Dikala ak mahu contohi ketekunan..sudah tntu aisyah orgnye

Sebenarnye..502 tlh bnyk menggembirakan aku

Sudah tentu haziq bg ak slalu mengisi kekosongan dalam kelas dgn sifatnye yg unik

Sudah tntu zulfahmi yg tlh bnyk bg tnjuk ajar

Sudah tentu izdiha tlh bnyk menceriakan kls dgn sifatnye

Sudah tentu ayo selalu buat ak x thn dgn gurauannye yg unik (perasan)hehe

Sudah tentu aizat yg tlh bnyk mengukir kerohanian dlm kelas dan sifat lawaknye

Sudah tentu Din yg bersifat rendah diri

Sudah tentu Syahir yg mgkin bg aku balance dlm bnyk perkare

Sudah tentu Arif yg bnyk mengukir jase

Sudah tentu reeki yg bnyk beri dorongan untk s2gy...(sy suka omwork)

Sudah tentu shameel yg amat ceria

bnyk contoh yg boleh aku tru..

Semua ahli kls brkelebihan utk mmbantu kelas..

semestinya hanisa sabrina yg kecil molek bnyk mencorakkan kelas dgn sifatnye

semestinya fairuz dgn lagak rndh diri dlm matepljrn

semestinya fatin yg sporting

semestinya cella yg bersyukur dgn anugerah fizikal tuhan baginye..(mgkin dye x anggp diri dy x kurg dgn org len)hehe..gurau

n semestinya nazri yg bnyk menghiburkan kelas..

wah2

ak bersyukur berada dalam kls 502

Ku berdoa semua berjaya di dunia dan diakhiray..INSYAALLAH.