Monday, January 31, 2011

bce la dgn penuh kesungguhan

hye ;)
lme gler aku x post ape2 kt blog ni.
aku tau korg rndu aku kn.
hehe


ni la gamba terbaru aku.
aku tau aku makin cntik. xya puji2.malu aku.hehe

aku tau.korg mesti rndu nk tgk aku ngn adik aku kn.

yee.aku phm.aku mmg agy cun dr dy.aku da tau da. :P

korg mst rndu nk tgk ggi aku kn?kn3?


tgk la puas2.jgn smpai mmpi ggi aku ni da.haha

hmm.ape lgi ek.
aku tau.aku tau.

korg mst rndu mke x berslh aku mse exam kn.


korg mst rndu pointer aku yg slalu plg rndah dlm clas kn.hehe.
p/s: sorry korg sbb slalu trok kn gps clas. :(

dah dah.xya sdey2.
haa.korg mst nk tau kn aku dlm blik cne.


alaa.sme jea cm kt clas.
cntik kn aku dlm gmba ni.cm ayu sgt kn.hehe.

....................the end................



from:si cantik yg sedang bosan ;)
time:3.39 pm
date: 1 feb 2011





Friday, January 28, 2011

hape tah tajuk die

ini adalah kesinambungan drpd pembacaan blog shameel aiman oleh saya, shahidah shauqi
huh??
sape paham pe aku cakap?
pe ah korang ni
tu pon x phm
aku cakap,,
aku teringat pasal kisah ni lepas bace blog shameel yang "i saved a cat then killed it"
paham x?
pandai pon

cam ni cerita dia
hr tu aku dan syairah habrah nampak sorang kucing yang hodoh lagi busuk gile kat blok g
10 batu bole bau dah kehodohan die tu
die sangat kurus
kitorang pon kesian kat die
kitorang telah mengambil keputusan untuk memandikan die
lepas tu die masih berbau hanyir
kitorang pon mandi kan lah die sekali lagi
gune syampoo banyak gile ah
lepas tu baru die wangi sikit
lepas mandikan die tu, kitorang pon buatkanlah susu untuk die
tapi malang nye,
die x minum susu tu
yang minum 2 orang kucing yang comel lg gebu
haisy,,geram ah kitorang waktu tu
tp sebab xnak susu tu membazir
kitorang biar kan je kucing2 tu menggemokkan lagi badan die yang memang dah gemok tu

beberapa hari kemudian,,,
[jeng jeng jeng,,,]
kami dapati kucing yang diselamatkan itu telah
MATI!!!!!

kat depan bilik khalidah
pergh,,,
sedih yang x terhinggalah syai
[aku pon sedih jugak tapi,,,alah,kucing je,,hohoho.gurau ye kucing2 di luar sana]

beberapa miggu kemudian kat rumah aku
aku ceritalah cerita ni kat parents aku yang dengan teliti mendengar aku menceritakan penceritaan aku tu,,,
lepas tu
dengan x disangka sekali,
diorang gelak
aku pon fikir "hina sangat ke kucing tu untuk digelakkan mcm tu sekali??"
tapi,,
rupa2nya diorang gelakkan aku
diorang cakap kucing tu mati sebab aku mandikan die masa badan die x kuat
patutnye aku kena bagi die makan sampai die kuat dulu
baru die boleh cukup kuat untuk mandi

sedih x??
sedih kan??
aku dah bunuh die

Monday, January 24, 2011

video video

weyh,aku ada nak upload video video waktu kat 502,
ada waktu iz,ayo,aizat kena panggil kat depan waktu kelas agama , buat jawi , ada tu ayo tgh ngantuk dlm kelas wktu cikgu hasran ajar , pastu dgn video cikgu hasran buat lawak tu .tapi... slow gila nak upload semua tu smpi aku cancel . lol . maafla . aku tak pakai unifi . haha .


lots of love ,
sab

Saturday, January 22, 2011

haziq yang paling disayangi

pada org yang dimaksudkan;jangan marah ye.ni namenye mengimbas(ke mengimbau??) kenangan~








ni x tau la ape kena mengena nye.ahaha






Saturday, January 15, 2011

credits to ayo

sorry la ayo.lambat sgt aku upload.



Thursday, January 13, 2011

new look

haa.aku dah tukar background semua
harap semua suka walaupun agak berserabut sedikit.
harap jugak lebih ramai buat blog
and jgn lupa drop by ur link kat nama masing2 okay?
rajin rajin lah bukak blog kita bersama ni

sekian terima kasih,

sabrina

Wednesday, January 12, 2011

promoter class 502....

SALAM SEJAHTERE..
OK... PADE HARI INI KITE AKAN BERKENALAN DGN SALAH SEORG GUITARIST MUDA TERKEMUKA DI TANAH AIR KITE...

INTERVIEWER : ASSALAMMUALAIKUM TUAN.....

GUITARIST : WAALAIKUMMUSSALAM.. EH.. APE PGGL SYE TUAN NH.. PGGL AYO JE CUKUP...

INTERVIEWER : OWH EA? BAIKNYA AYO NIE.. AYO MMG BAEK YE DRI DLU?

GUITARIST : EMM.. BAEK KE? SYE MMG SUDA TERBIASE MCM NIE.. SYE DIAJAR DRI DLU LG SUPAYE SENTIASE MERENDAH DIRI...

INTERVIEWER : OKLA AYO.. SEBENARNYE.. SYE NK INTERVIEW AYO SIKIT PASAL KERJAYE AYO SEBGAI SEORG GUITARIST MUDA MALAYSIA NI.. MCM MNE AYO BOLE TERDEDAH KPD GUITAR NH?

GUITARIST : OWH.. SBNRNYE.. SYE DA LME LG TERDEDAH NIE PD INDUSTRI MUZIK TERUTAME YG MELIBATKAN GUITAR.. SEBENARNYE.. SYE X PNDI PUN MAEN GITAR.. SYE MMG X PNDI MAEN LAGU ORG LAEN.. TP, SYE SUKE TULIS LAGU, SO SYE TULIS LAGU THEN BRU SYE MAEN GUITAR FOR MY SONG.. DGN CRE TU LA SYE STAT MAEN GUITAR NI.. HEHEHE..

INTERVIEWER : OWH.. BEGITU BERGAYE SEKALI CARE AYO MULA2 MAEN GUITAR EK..EMM.. MCM MNE AYO MULE2 PERSEMBHKAN LGU AYO DPN ORG RMAI NIE?? TAK RSE GUGUP KE?? HEHE

GUITARIST : EMM.. SEBENRNYE GUGUP JUGAK LA.. TP, SYE CUBE.. MULE DLU MSE KAT SKOLA, SYE SLALU MAEN LGU TIMEADE PERSEMBHN ANTRE DORM, KTEOWG PGGL DLU INSPECTION.. SLALU LA JUGAK KAN DPT MARKAH TGGI SBB SYE... THEN, SYE SLALU MAEN LGU MSE PERHIMPUNAN PGI, OR WE CALL AS MORNING CALL... MULE, MORNING CALL NIE JARANG STUDENT DTG, TP BLE SYE STAT BUAT PERFORMANCE SYE TIME ROW CALL, BILANG STUDENT SEMAKIN RMAI YG DTG KE ROW CALL TUH SEHINNGE LA PNOH.. SMPAIKAN ADE YG BERLARI-LARI XNAK KETINGGALLAN TGOK PERSEMBAHAN SYE.. HEHE..

INTERVIEWER : WOW!! BEGITU BERANI SKALI YE AYO NIE.. KALAW SYE LA, X MAMPU KOT.. EMM, AYO BUAT PERSEMBAHAN BRAPE KALI MSE ROW CALL TUH?

GUITARIST : ERM.. LEBEH KURANG 3 KALI SEMINGGU LA.. SEBENARNYE KETUA WARDEN SURUH SYE BUAT EVERY DAY, BUT SYE TERPKSE MENOLAK KERANA JADUAL SYE BEGITU PADAT SEKALI.. HEHE..

INTERVIEWER : OWH.. BEGITU.. TERIME KSIH YE AYO KERANE SUDI MELUANGKAN MASE DGN SYE.. SYHE SEBENARNYE NK INTERVIEW LG AYO TP, SYE TAW AYO NI BUSY KAN.. LPAS NIE ADE PERFORMANCE KAN..

GUITARIST : A'AH.. NMPKNYHE BEGITULAH.. SME2.. XPE2.. LAEN2 MASE DTG LA K..

BAEKLAH... NMPAKNYE SMPAI DI SINI SAJELAH RANCGN KITE PDA HRI INI MENGENAI SEORG WIRA MUDA BERNAMA AHMAD KAMARUL HASNUL BIN ROSDI.. BERTEMU KEMBALI KITE PADA HARI DAN WAKTU YG SME BERSAME
SYE USTAZ KAM... KAM... KAM.... COME TO ME....
SEKIAN WASALAM....

Tuesday, January 11, 2011

Ragam Bebudak %)@...Semua Kena Terasa...

ragam budak 502 macam2..(n_ n)
semua kna terase..ak comment yg negatif nih..hehe

Diyana=manis orgnyer..clalu snyum..tp,huh x tau klmhnnye,haha,anybody knows???huhu
Dayah=kurang ckp,mgkin amat perasan tp sabar bangat
Pia= islamik tp clalu buat lwk x jadi...meh aku tolong gelak,hahaha
atika=emosi brubah rubah..yg x tahan, dye gna klbihan mate sepetnyer utk tdo...ini x adil...
keli=perasan jd budak seni...x cantik pown...tp, keli ceria bngt,haha
ika=hmm,melayu terakhir,.xpe.nnti,kahwin dgn apek,kluar psti org melayu.jgn marah,hehe
shahidah=takutnyer aku bla gaduh..muka baran..xyah cam 2 seh..tp, dye ni ceria jgk sbnr
aj=haha..cantik???hmm..ak pown x kurgnyer..dye 2 hishhh grg jgk sbnr...
ummu....ceria sngt tp muka tembok jgk..x segan silu ckp sal mnde yg x ptut ckp..haha
dacin=annoyying gler..cam marcel top chef je...nsht ak, kuatkan tulang ye..
iz=nsome??ak pown x kurgnyer,haha...sblom cuti,jalan2 dgn......korg tau..hik33..kantoi
fahmi=nmpk lucu, tp pndai n romantik seyh....haha
ayo=poyo putih je tau..sdr diri ckit...tp, dye nih brgaya..
aizat=yg ni brlagak putih..mmg kontra dgn ayo prangai..tp,islamic..truskan...
arif=amat berjasa dalam kls..without you, there is no big success can be achieved..agree??
syahir=pelik ckit..poyo je lebih tp ad knytaan jgk..baran jgk tp lmh lmbut jgk,islamic jgk..pening
reeki=yg ni x pyh ckp..sy suka omwork...eeee,,,,,ap 2??
shameel= ceria...prubhn dr bdk mls kpd budak rjin..ak cntohi
sabrina=yg ni mmg..brlagak je cantik...tp ad jgk betol nye..x yah bgga la weyh
fairuz=gemuk..tp cntik wlaupub x brlagak,haha..betol ke ni??
cella=yg ni,yg ni..eeeeee,prasan comey..tp, btol jgk kowt..ke ak ni buta tgk???haha
fatin=haha...pndai bergaul..ap klmhnnye...anybody know???
nazrie=all about gossip girl..ish..jgn risau..nnti kite temu dye balik, tgk r nazrie yg sbnr..makin laki,pasti or maikn gurlz..hehe

sekian saje comment ini ye..jgn marah..skdr gurauan semua...kls kite mmg 1malaysia..smua ade..perangai semua unik...smua dah kite lalui..yg menykiti ati kls kite rsnyer dh sedar akn krgnyer matang mereka..tp yg disakiti, rsenyer x bnci pown org myg mnyakiti..kjayaan hdup..tdk akan dikecapi lau x mngnl psti klmhn diri

who is me???boys or girls???or is me a member of 502???haha...
dr someone..ngek(n_^)

Monday, January 10, 2011

gelagat SYARIFUDIN ISHAK

adakah anda masih ingat tentang din yg bertanya kpd ustazah meriam.....
d: apa tu bulu ari2??
u: awk cuba cari dalam kamus dewan tu.nanti bgtau kawan2 awak smua ap tu bulu ari2..

selepas beberapa detik dan maknanye sudah ditemui..kelihatan muka din brubah..mnjadi sangat malu..KOT..ngeh

HAHAHA.din lawak