Monday, June 27, 2011

Hye semuaaaa !

Hello and Assalamualaikum



HAI SEMUAAA !
HAI SEMUAAAAAAA!
HAI SEMUAAAAAAAAAAAAA!


Sorry eksaited terlebih , maklumlah , aku dah delete blog jadi kat sini je lah nak meroyan . Hahahaha . Maaf ye . Hai semua , aku rindu korang banyak banyak tau .


Aku rindu kat kelas kita tau . Aku rindu lah nak buat kerja lain dengan fairuz time cikgu mengajar , lepastu mesti kena tegur "Sabrina , Fairuz , buat apa tu ?" dan masing masing buat muka seposen . Aku rindu jugak nak tengok Aizat dengan Ayo berheadbanging , tersengguk sengguk setiap kali kelas . Heee




Aku teringat Iz selalu mintak aku buatkan cover folio dia . Haha . Aku rindu suara chokie jerit jerit suruh Reeki buat itu ini . Lol . Lagi ... ah , aku rindu lah semua , dengan Syameel dgn Nazrie yang tak ketentuan hala gediknya , Yana dan Pia yang lawaknya separa menjadi itu , Dayah dengan tudungnya , hihi . Zulaika yang selalu bergaduh mesra dengan Aisyah .Ummu dengan gelak puakanya itu , Kelly yang huru hara selalu . Waaa, tak lupa juga Shahir yang digulingkan takhtanya :P


Paling aku ingat Din waktu kelas agama , "bulu ari ari tu apa ?" .HAHA . Memang runtuh kelas dengan gelak ketawa waktu tu .Dachin pulak tak habis habis dengan perangainya yang annoying . Hoho .



Oh , oh , rindu juga nak rehat bersama Cella , Fatin dan Fairuz lalu membeli 'Steroid' di koop :P Alaa , rindu semua ,


Lepas ni dah ada classmate baru . Sobs , Walaupun korang dah masuk awal dah ada classmate dah pun , aku baru nak masuk minggu depan . Masih terkedek kedek . Entah mcmna classmate aku nanti . Ada tak masuk air macam korang ? Hee .


Okay , tu je . Bye u olls ! hehe

Saturday, June 11, 2011

friendship-part 1

just read this and understand. 
they love you but they are not your lover.
they care for you but they are not from your family.
they are ready to share your pain but they are not in your blood relation.
they are FRIENDS.
true friend scolds like a DAD.
cares like a MOM.
teases like a SISTER.
irritates like a BROTHER.
and finally love you more than your LOVER :)


"Don't be dismayed at goodbyes. A farewell is before you can meet again. And meeting again after a moment or a lifetime is certain for those who are friends."
- Richard Bach

penemuan terbaru

hey. konon busy lah kan aku ni. hihi. tapi seempat lagi tu nak menyebok kat sini. haha. tadi membelek belek album gambar kelas kita dalam simpanan aku. terjumpa satu video and video tu maybe tak bermotif. tapi saja nak share. haha. and semacam ummu menjadi watak utama video itu. hihi. enjoy !

video

untitled jugak ! hihi


you know what. everytime aku dengar lagu ni kan. aku teringat kan korang semua. serius rindu sangat nak sekolah balik. rindu nak bukak puasa sama sama. hmm, ingatkan menu favourite kita time bukak puasa ? mesti ada je yang request nak koktail and vanilla ice cream tu. best kan ? semua berebut rebut je :) pastu mesti ada je lah yang lupa bawak sudu. siap kena berafter after lagi sudu tu. pakat puasa sunat sama sama. kumpul duit then order nasi goreng waterfront. haha. pastu ramai budak perempuan end up tak habis pun makan nasi tu kan? yeah, serius banyak kan nasi goreng tu. haha. till then lah aku sambung, nak tulis lagi. but you know, maths tutorial aku tak siap lagi. hehe

ehh lupa. ini lyrics lagu tu. enjoy the lyrics. aku touching touching gila law dgr lagu ni. haha

Tamatlah zaman persekolahan
Masih dihantui memori
Waktu kecil waktu yang gemilang
Oh Tuhan ku tak mahu pergi

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

Tak lupa pelbagai peristiwa
Waktu pergi mengaji
Ponteng kerana ku macam tak biasa
Hoo..oo..

Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua tak akan membesar
Alangkah indahnya dunia
Bila kita semua akan bersama selamanya

c/o x2

and lagu ini juga. hayati lirik nya sekali okay ?

Sunday, May 22, 2011

Tempat pengajian ahli kelas

Hello and Assalamualikum ^^

Again , muka aku jugaklah yang update kan . Ni update dimana ahli kelas 502 2010 menyambung pengajian ^^ kalau yang kosong tu maknanya tak tahu lagi .



Reeki Emrizal
-yang sorang ni data error .roger roger , sesiapa tahu sila edit .haha


Shameel Aiman
-Kolej MARA Banting (KMB),Selangor
-Program IB
-Perubatan
*rasanya lah , dia ni kejap kejap UM kejap kejap KMB -__-



Syahir Aiman
-Kolej MARA Banting(KMB) , Selangor
-Program IB
-Perubatan


Muhammad Arif
-Uitm Seri Iskandar , Perak
-Sarjana Muda Sains Seni Bina



Haziq Anua 
-Kolej MARA Kuala Nerang (KMKN),Kedah
-Asasi kejuruteraan UniKL



Kamarul Hasnul
-Uitm Puncak Alam , Selangor
-Asasi Kejuruteraan


Sharifudin Ishak
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Kejuruteraan


Aizat Zharif
-Akademi Laut Malaysia (ALAM)
-Diploma in Marine Engineering


Zulfahmie Abas
-Kolej Teknologi Timur , Selangor
-Persediaan untuk ke Timur Tengah
-Perubatan


Izdihar Zamri
-Kolej Shahputra Kuantan , Pahang
-Persediaan untuk ke Timur Tengah
-Perubatan


Nazrie Che Adam
-Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (Uia)
-Tesl


Shahidah Shauqi
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Kejuruteraan


Aisyahirah Jefri
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Perubatan


Diyana Nejib
-Universiti Malaya (UM)
-Asasi Sains Hayat


Atikah Razali
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Sains


Hidayah 
-Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (Uia)
-tesl . kot lah


Zulaika
-Kolej Matrikulasi Pahang


Safia Othman
-Institut Kemahiran Ikhtisas Pahang (IKIP)
-Persediaan ke Timur Tengah
-Perubatan


Khalidah Kamil
-Kolej MARA Seremban (KMS) , Negeri Sembilan
-Program A-level
-Kejuruteraan


Fairuz Hannani
-Kolej MARA Kuala Nerang (KMKN) , Kedah
- Asasi Perubatan UniKL


Marcella Azlin
-Kolej Matrikulasi Johor


Hanisa Sabrina
- Kolej MARA Seremban (KMS),Negeri Sembilan
-Program IB
-Dentistry


Fatin Syahirah
-UiTM Puncak Alam , Selangor
-Asasi Sains


Ummu Najwa
-Universiti Teknologi Malaysia (UTM) , Kuala Lumpur
-Diploma in Civil Engineering





Alhamdulillah semua dapat sambung belajar . Good luck eh semua . Terima kasih Allah , terima kasih kepada guru guru dan semua warga TGB . Dan ibu bapa dan kaum keluarga dan kawan kawan semua . dan BWP juga *tetiba



SOBS. Nanti dah jadi orang besar jangan lupakan aku . Erm , maksud aku berpangkat besar , bukan badan besar okay ? HEHE .


ceria kan blog ni ? aku yang edit <---hidung kembang kuncup bangga sampai sakit tengkuk edit blog dan entry ini

Wednesday, May 18, 2011

come on guys !

hello and assalamualaikum ^^

okay sekarang aku grrrr. grrrr . ggggggggeeerrrrrraaaammmmm sangat sangat ! Finelah , aku post kat facebook di group 502 tak ada sesiapa reply . #WTFmoment .



Simple je question aku . Di mana anda semua akan sambung belajar . And . kuruk kuruk *bunyi cengkerik* nobody answers me . I need to know sebab nak update di belog ini . Aku tanya sebelum keluar result MARA lagi . Mula mula tak ada yang reply aku rasa fine lah sebab maybe menunggu keputusan MARA untuk tahu kamu semua belajar dimana.But then , now , dah keluar dah pun keputusannya and still ,nobody answers me.



Hello , hello , walaupun jarang contact anda tak semestinya saya dah melupakan anda . Hello hello , jawab lah , hello . okay bye . offline . tutttt .




Thanks atas KERJASAMA anda itu . lain kali boleh buat lagi ye ? ^^
Tak marah , sayang je .

Sunday, April 24, 2011

baru

salam ~

background nelakang aku tukar . font semua aku tukar . semuanyalah aku tukar . kalau korang tak suka korang tukar la balik . sorry ah sebab tukar . aku boring tak tau nak buat apa so aku tukarla design blog . =,=

bye ~

Thursday, April 21, 2011

indahnye 502....=)

SALAM......,perkenalan wat 502rockz@gmail.com




hmmm,ni kali ptame aq membebel+mengarut=luahan hati dlm blog ny...huhu...emm,seriously..aq rindu y teamat kat dak2 502...knagan kite indah2 kan,,=)..walawpon kekadg kite xshaluan,tp...em,kite ttp 1 hati kan...biasela gado,guraw,trase.......bende 2 y wat kite dkat...em,aq nak ckp yg...aq sgt2 sayangkan korng sume....aq mmg btol2 rase yg korg adela adik2 aq,n jd tnggung jwb aq nak jge korng..huhu..ntah,aq slalu rase nak protect korg....myb sbb aq y sulung,bile korg kene marh,aq rase nk bangun,n petahan kan korg,n bile ade antare korg yg berselisih fhm,aq rse nak leraikan,n peluk korg,n tngkan korg,,,huh,2 tu aq rse..em,bile time klaz kurnie lak,aq bekoba2 nk aja korg,aq suke mentelaah buku mlm2,n sediekan ape tg ptut aq aja kt korg,but,,,bile tibe maseny,aq rase segan n takot...aq takot korg xpaham+konfius+pelik+keliru gn ape yg aq aja..nty becanggah pulak gn ape y ckgu aja,then effect korg time exam..hurrrmmmm...2 y aq takotkan,aq tadela pndai sgt cm ape yg korg pk,,,,,aq terlalu lmah bi,aq cdey n slaluny senyap n nyorok kan diri cam kure2 dlm cangkerang bile tibe klaz bi...aq rase korg tesgt ka excellent spaeking!...=),,btol!sbb 2 la kdg2 aq malu nak aja korg...=')..kdg2 aq rase bsalah sgt bile korg drop...aq rse betggungjwb atas result exam korng,klu la aq ade kuase,aq nk tlg ubah kan mrkh kite sume utk jd lbh better,,,hmmm...aq nak sgt tgk korg excellent in every subjet!...sbb 2la, kdg2 tu aq aja korunk cam dak2 kecik(huhu,jgn mara ae...mksudnye aja satu2 even korg da paham)...sbb aq nak korg paham btol2!!...n wat y tebaik utk exam...huhu...kdg2 aq sdh bile mase y teluang tu,kite abiskan gn bende y x befaedah,,,,klu la kite sume bley studi sme2 kan2..huhu...seronokny!..=)..(lbh kpd mengingatkan diri sendiri)...em,aq mintak maaf klu2 ade y bekecik aty gn aq...kdg2 ade antare korg y aq xbape nk tego..(huhu),,,actually aq sgt1000000000000000 TAKOT!.. gn org2 y bermuke garang+agak panas baran)myb.....(huhu)...ex:ayo(mke grg),fahmi(time mara takotnye),aizat(time badmood n seriez),shahida(time xsenyum,,,huhu),reeki(emm,sbb korg suke kenekn aq gn dy...scare jujur..aq tak suke...=)..mintamaaf},....tu je kot...huhu..


aq sgt bahagie bile cite sal korg2 kat rumate aq...huhu...ntah knp,aq rase bangge menjadi ahli klaz ni,biala la org nk ckp buruk pun...huhu...aq xkesa pon...yg pentg...kite 1 klaz bahagie...cume kdg2 aq cdh bile cikgu2 meluah kan rase aty dyorg kat klaz kite...cdh...sbb slame ny,kite bnyk main n lukekan aty cikgu tanpe kite sdari...emmm...xpelah,yg pentg kite sdr n minta maap kat sume ckgu2..huhu...cikgu,pecayela!KAMI AHLI2 KLAZ 502 SGT2 SYG N HORMATI

Tuesday, April 19, 2011

untitled

ATTENTION : ENTRY INI TERLALU PANJANG . KALAU MALAS NAK BACA , SILA TEKAN PANGKAH KAT ATAS TU . SEKIAN HARAP MAKLUM .

Ni my first entry , OFFICIALLY . before this pernah tulis jugak entry . tp just as an annon . ok . aku main terjah. Assalamualaikum kawan2 . aku tak faham kenapa aku sangat se. ke. ma di sini..tp bak kata cikgu hasran , skema tu bagus kan .

aku tetiba rasa nak update blog kelas..maybe sebab aku RINDU . RINDU kat korang semua lah..ok....STOP IT guys...aku dengar apa yang hati korang tengah cakap..korang mesti kata aku tengah rindu **** . .homaigucci...betul sangkaan aku? aiseyhh..aku sememangnya hebat . dan aku tahu >.< cara aku tulis memang tak best macam tuan the kerenggas kita ye..haha...takpelah..tak kisah...nak baca,sila..kalau taknak baca,blah!

malam tadi before tido,aku belek2 lah camera aku yang tak canggih ni..banyak gila gambar korang yang aku tak upload . . font paling kecik aku letak..haha..sorry derrr...malas lah...

terus pada titik , gambar yang aku tgok ialah ini.....masa 2 hari before SPM . alaa..yang masa ada jamuan tu..yg shoki masak2 tu...ada chocolate cake,caramel,bla3..macam2....semua mmg tambah terutamanya AYO . dasar perut besar..haha >.< cehh aku ni..cakap orang....PADAHAL............


NI AYO PUNYA LAHH!!!

 AIZAT MARAH SEBAB AYO TAK KEMAS LEPAS MAKAN 
>.<

 MEREKA CLASSMATE YANG BAIK :))

YANG NI NAKAL >.<

lepa makan2 , hati pun senang . . masing2 pun bawa haluan masing2..balik ke bilik..tido...ngorok..kroohh...tapi ada beberapa yang tak mahu balik lagi..............


 aku dan din

 ayo yang poyo >.<

 apek yang terselit (watak sampingan)

 dachin yang annoying >.<

 fatin yang perut besar :O

kelly yang memekak >.<

kelly , ayo , dachin , fatin , dan apek main betting ..dan kelly kalah....aku dan din pulak tgh buat post-mortem message yang diberikan oleh orang yg tersayang kepada aku >.<
kelly telah disuruh menyanyi dan videonya ada kat aku..nak upload lambat...tadi dah upload..tetiba com mati dan semuanya hilang..dan aku pun nangis T__T cengeng tol aku...
tadi banyak gila aku dah tulis2..dah upload macam2 gambar..sekali padam kan..kuaja lah...huuu~ takde mood terus lah..macam mana nih....

SPM??mesti lah paling happy masa paper paling last kan....tapi before habis jawab tu...


kelly memerah otak...

tapi dah habis je.....YAHOOO!!!
 
 
 WOOHOOO!!

 DIN TIADA EKSPRESI MUKA >.<

 LEGA =.= PHEWW
 AYO TERUS TALIPON YG TERSAYANG

SEMUA BERGUMBIRA!


bermula saat keluar dewan last peper, kita semua bawak diri masing2..ada yang ke bilik , ke koop , ke bilik guru , ke MAHKOTA PARADE?? >.<
aku???ke mana2 yang aku mahu..nak stalk orang yg tersayang buat kali terakhir..haha! ngada..

esoknya aku melangkah keluar bilik dengan longlai kesedihan..dah nak blah dari maktab..dah tak jumpa kawan2....dok sedap2 jalan nak g kelas ni, ALHAMDULILLAH lah sebab terjumpa kawan2 . .

lepak dan terus melepak

sampai kat kelas , sebelum nak jumpa orang yg tersayang buat kali terakhir, singgah lah kelas.....dan muncul lah dia...

kenapa kau hensem dalam gambar ni..ngorat leh >.<



seriously , I MISS 502
I'm almost crying while doing this entry (memang dah nangis dah pun)
Sorry sebab tak sempat say GOODBYE kat korang
GOODBYE FRIENDS :)

with love,
ummunajwaladzim
(add me XD)

Friday, March 18, 2011

ni la rasa nak sekeh kepala sorang sorang! by SABRINA Sabun


eh , tahu tak aku bukak blog ni dah bersawang siap berkulat hijau siap ada sekor dua ekor cicak tengah mengawan lintas -_-" huh .

eh , siap ada gambar -_-


dah habis plkn pun tak update . yang tak plkn tu lagi lah . **termasuk aku la ni** tiba tiba rasa kesian kat belog kelas kita . apa gunanya ada belog kalau tak update .

tahu , ada yang tak reti . tahu , ada yang busy gilak ah dengan kerj
a . tahu , aku ni pun sama , blog sendiri rajin je update . blog kelas terabai dianak tirikan , hUKK !

kalau tak reti , meh sini aku ajar . ada jugak kawan kawan kita yan
g lain berbelog . fatin , aisyahirah , fahmie and so and so and so . tanya sahaja mereka .

.........kuruk kurukk **cengkerik berbunyi**.....

tengok , tiba tiba rasa otak blank . apakah ???


nah , sila layan je lah gambar ni . .

enite . siapakah yang tiada ?
cuba cari :)
okay , fine la siapa tak nampak aku , aku tumbuk kang !


sengih sengih ... debik sebijik baru tahu :(





cuba teka budak kecik ni siapa ?

|

|

|

V

ye . kecik kecik bukan main warak lagi -_- besar besar bukan main ...besar lagi badan dia ! HAHAKK. okay . ini izdihar zamri .


ok bye ,
HANISA SABUN

Friday, March 11, 2011

future

Mak aku ada sorang kawan yang kerja dekat Kementerian Pelajaran. Dia cakap result SPM keluar 23 March 2011. Kalau memang betul tarikh tu aku memang tak boleh datang la. Ahaha. =)

_shahidah_

Friday, February 4, 2011

ingat lagi kah anda ?


weh , ingat tak kita keluar yang ni ? ni last kita keluar sama sama . wuu T.T . berbuka puasa tu .sorry ak upload pix sikit je tau . aku ni kan pemalas nombor dua dunia . okay ..



muka ceria akhirnya dapat keluar di bulan ramadhan


okay , cari position masing masing , ready . klikk


kelly tak tukar baju . main boling pun pakai baju batik . haha

jom menuju ke station kopitiam untuk berbuka puasa . oyeahh .


dan sememangnya aida tiba tiba jadi ahli kelas kita . lol.



aku rindu pulak nak main boling dengan korang semua . ohhmaii . i really really miss you guys :'(





oh ye , aku masih ingat fairuz dan balingan longkangnya . hee :P aizat dan ayo pulak dengan gaya tersendiri . fullamakk . memang menang gaya . haha . malangnya ketika hari bersejarah ini , fatin tiada bersama kita . huuu . fatin pergi biro kebajikan punya buka puasa kan ? tak silap aa . pity fatin waktu tu dia dilemma gila tak tahu nak pergi mana satu . eceh , macam artis hot yang nak pilik function mana dia kena hadir . hahah

------------------------------selingan----------------------

trademark kelas . five 0 twooooo (muncung sikit)


selingan lagi . klik sini dan klik nuffnang aku . cepat bagi aku duit . hahaha :P dan sememangnya aku memang suka dapat duit .


love ,
sabby comel :D

Tuesday, February 1, 2011

Ku gembira.............

502 pengubat atiku....

Dikala aku kemasaman..ku ceria tengok dyana slalu senyum dgn manisnya

Dikala aku rs nk kesian,slalunya kesian aku slalu brtempat pada hidayah dan kagum dgn kesabarannye

Dikala aku perlukan inspirasi kerohanian...hmm...pia selalu d hati utk menegur

Dikala ak mahu blajar cina..atika orgnye tp sygnye...dye x pndai

Dikala ak perlukan pengusikan ati,keli ade

Dikala aku mau mengata ngata..ika orgnye yg very sporting

Dikala ak mahu gaduh...jom shahidah ade

Dikala ak mahu gelak...ummu org tepat utk buat ak slalu gelak

Dikala ak mahu contohi ketekunan..sudah tntu aisyah orgnye

Sebenarnye..502 tlh bnyk menggembirakan aku

Sudah tentu haziq bg ak slalu mengisi kekosongan dalam kelas dgn sifatnye yg unik

Sudah tntu zulfahmi yg tlh bnyk bg tnjuk ajar

Sudah tentu izdiha tlh bnyk menceriakan kls dgn sifatnye

Sudah tentu ayo selalu buat ak x thn dgn gurauannye yg unik (perasan)hehe

Sudah tentu aizat yg tlh bnyk mengukir kerohanian dlm kelas dan sifat lawaknye

Sudah tentu Din yg bersifat rendah diri

Sudah tentu Syahir yg mgkin bg aku balance dlm bnyk perkare

Sudah tentu Arif yg bnyk mengukir jase

Sudah tentu reeki yg bnyk beri dorongan untk s2gy...(sy suka omwork)

Sudah tentu shameel yg amat ceria

bnyk contoh yg boleh aku tru..

Semua ahli kls brkelebihan utk mmbantu kelas..

semestinya hanisa sabrina yg kecil molek bnyk mencorakkan kelas dgn sifatnye

semestinya fairuz dgn lagak rndh diri dlm matepljrn

semestinya fatin yg sporting

semestinya cella yg bersyukur dgn anugerah fizikal tuhan baginye..(mgkin dye x anggp diri dy x kurg dgn org len)hehe..gurau

n semestinya nazri yg bnyk menghiburkan kelas..

wah2

ak bersyukur berada dalam kls 502

Ku berdoa semua berjaya di dunia dan diakhiray..INSYAALLAH.


Monday, January 31, 2011

bce la dgn penuh kesungguhan

hye ;)
lme gler aku x post ape2 kt blog ni.
aku tau korg rndu aku kn.
hehe


ni la gamba terbaru aku.
aku tau aku makin cntik. xya puji2.malu aku.hehe

aku tau.korg mesti rndu nk tgk aku ngn adik aku kn.

yee.aku phm.aku mmg agy cun dr dy.aku da tau da. :P

korg mst rndu nk tgk ggi aku kn?kn3?


tgk la puas2.jgn smpai mmpi ggi aku ni da.haha

hmm.ape lgi ek.
aku tau.aku tau.

korg mst rndu mke x berslh aku mse exam kn.


korg mst rndu pointer aku yg slalu plg rndah dlm clas kn.hehe.
p/s: sorry korg sbb slalu trok kn gps clas. :(

dah dah.xya sdey2.
haa.korg mst nk tau kn aku dlm blik cne.


alaa.sme jea cm kt clas.
cntik kn aku dlm gmba ni.cm ayu sgt kn.hehe.

....................the end................



from:si cantik yg sedang bosan ;)
time:3.39 pm
date: 1 feb 2011





Friday, January 28, 2011

hape tah tajuk die

ini adalah kesinambungan drpd pembacaan blog shameel aiman oleh saya, shahidah shauqi
huh??
sape paham pe aku cakap?
pe ah korang ni
tu pon x phm
aku cakap,,
aku teringat pasal kisah ni lepas bace blog shameel yang "i saved a cat then killed it"
paham x?
pandai pon

cam ni cerita dia
hr tu aku dan syairah habrah nampak sorang kucing yang hodoh lagi busuk gile kat blok g
10 batu bole bau dah kehodohan die tu
die sangat kurus
kitorang pon kesian kat die
kitorang telah mengambil keputusan untuk memandikan die
lepas tu die masih berbau hanyir
kitorang pon mandi kan lah die sekali lagi
gune syampoo banyak gile ah
lepas tu baru die wangi sikit
lepas mandikan die tu, kitorang pon buatkanlah susu untuk die
tapi malang nye,
die x minum susu tu
yang minum 2 orang kucing yang comel lg gebu
haisy,,geram ah kitorang waktu tu
tp sebab xnak susu tu membazir
kitorang biar kan je kucing2 tu menggemokkan lagi badan die yang memang dah gemok tu

beberapa hari kemudian,,,
[jeng jeng jeng,,,]
kami dapati kucing yang diselamatkan itu telah
MATI!!!!!

kat depan bilik khalidah
pergh,,,
sedih yang x terhinggalah syai
[aku pon sedih jugak tapi,,,alah,kucing je,,hohoho.gurau ye kucing2 di luar sana]

beberapa miggu kemudian kat rumah aku
aku ceritalah cerita ni kat parents aku yang dengan teliti mendengar aku menceritakan penceritaan aku tu,,,
lepas tu
dengan x disangka sekali,
diorang gelak
aku pon fikir "hina sangat ke kucing tu untuk digelakkan mcm tu sekali??"
tapi,,
rupa2nya diorang gelakkan aku
diorang cakap kucing tu mati sebab aku mandikan die masa badan die x kuat
patutnye aku kena bagi die makan sampai die kuat dulu
baru die boleh cukup kuat untuk mandi

sedih x??
sedih kan??
aku dah bunuh die

Monday, January 24, 2011

video video

weyh,aku ada nak upload video video waktu kat 502,
ada waktu iz,ayo,aizat kena panggil kat depan waktu kelas agama , buat jawi , ada tu ayo tgh ngantuk dlm kelas wktu cikgu hasran ajar , pastu dgn video cikgu hasran buat lawak tu .tapi... slow gila nak upload semua tu smpi aku cancel . lol . maafla . aku tak pakai unifi . haha .


lots of love ,
sab

Saturday, January 22, 2011

haziq yang paling disayangi

pada org yang dimaksudkan;jangan marah ye.ni namenye mengimbas(ke mengimbau??) kenangan~








ni x tau la ape kena mengena nye.ahaha